ΜΕΝΟΥ
Your Cart

FAQ

Οι τρόποι παραγγελίας είναι δύο:

Τηλεφωνική παραγγελία, όπου καλό είναι να γνωρίζετε τον κωδικό του προϊόντος ώστε να γίνει γρήγορα και σωστά η συνεννόηση.

Διαδικτυακή παραγγελία, όπου αφού επιλέξουμε τα προϊόντα μας, ανοίγουμε το καλάθι, επιλέγουμε τρόπο πληρωμής και αποστολής και συνεχίζουμε στην πληρωμή.

Όπως περιγράφεται και στα προσωπικά δεδομένα, τα στοιχεία σας είναι πλήρως ασφαλή, χρησιμοποιείται πρωτόκολλο κρυπτογράφησης SSL, κανένα στοιχείο πιστωτικής κάρτας δεν καταγράφεται, και τα στοιχεία ΔΕΝ δίδονται σε κανένα για οποιοδήποτε λόγο.
Αφού έχετε βάλει την παραγγελία, αυτή επεξεργάζεται από εμάς, ετοιμάζεται και όταν αποσταλεί λαμβάνετε emai με τα στοιχεία της. Μπορείτε να δείτε τις παραγγελίες σας μέσα στο Λογαριασμός μου/Παραγγελίες.
Τα προϊόντα μας αποστέλλονται πανελλαδικά αυθημερόν για παραγγελίες που γίνονται έως τις 11.00 π.μ, ειδάλλως αποστέλλονται την επόμενη εργάσιμη. Η παράδοση συνήθως είναι από 2 έως 4 ημέρες για τη χερσαία Ελλάδα, εκτός νησιών και απομακρυσμένων περιοχών και πάντα με την αξιοπιστία της Γενικής Ταχυδρομικής.
Επιστροφές γίνονται δεκτές ΜΟΝΟ αν το προϊόν είναι ελαττωματικό ή αποδεδειγμένα κατεστραμμένο κατά την παραλαβή. Επικοινωνία με το κατάστημα και η αλλαγή μέσω courier θα γίνει χωρίς καμία δική σας επιβάρυνση. Για περισσότερα δείτε εδώ
Τα προϊόντα μας και όλες οι παραγγελίες έχουν δωρεάν κόστος αποστολής.
Η χρέωση της αντικαταβολής είναι 3,00 € για παραγγελίες μέχρι 70,00 € (συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ). Για μεγαλύτερες παραγγελίες η αντικαταβολή δεν υποστηρίζεται.
Προϊόντα ποιότητας
Ποιότητα και πολυτέλεια στα προϊόντα μας χειροποίητα και επώνυμα.
Δωρεάν Αποστολή
Δωρεάν αποστολή πανελλαδικά για αγορές άνω των 40€
Ασφαλείς Συναλλαγές
Ασφαλείς συναλλαγές με όλες τις πιστωτικές κάρτες μέσω viva wallet
Χειροποίητα προϊόντα
Δείτε τα υπέροχα χειροποίητα προϊόντα μας κατασκευασμένα με μεράκι
     
Στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα χρησιμοποιούμε τα απαραίτητα cookies μόνο για να διασφαλίσουμε την καλύτερη εμπειρία πλοήγησης.